Mä vietin itsenäisyyspäivää syömällä katkarapurisottoa ja tekemääni jälkiruokaa ja katsomalla linnanjuhlia.

Eli jälkiruuaksi mä tein, no oikeestaan en tiiä mikskä tätä kutsutaan. Mut tähän sä tarvitset suklaata, banaania, kiiviä, ananas paloja ja ilmapallon.

  1. Puhalla ilmapalloon ilmaa, ilmapallosta tulee ihan pyöreä. Ja pese ilmapallo, sivele palloon hieman ruokaölyä.
  2. Sulata suklaa ja kasta ilmapallo siihen. Aseta ilmapallo leivin paperille, joka on pellin päällä. (silloin pallo on helppo siirtää jääkaappiin.
  3. Annna pallon olla jääkaapissa vähintäään 30 min.
  4. Ennenkuin otat pallon jääkaapista pois, leikkaa kiivi, banaani ja ananas paloiksi.
  5. Ota pallo jääkaaista ja puhkaise se neulalla ja vedä ilmapallo pois.
  6. Laita hedelmät lautaselle ja suklaasta muodostuneeseen kippoon. Ja koristele suklaalla.

VINKKI: ole nopea sillä suklaa sulaa todella nopeasti!

 

DSC_4859.jpg